Batteri

Kommer HTC BlinkFeed att använda för mycket energi och minne?

HTC BlinkFeed är optimerad att fungera bra på din telefon, utan att tömma batteriet eller ta för mycket minne eller RAM.

Även när du har ställt in HTC BlinkFeed att uppdatera ofta, är batterianvändningen ungefär densamma som när du bläddrar bland saker på telefonen. Även RAM-användningen avHTC BlinkFeed är låg. Detta beror naturligtvis på hur många flödeskällor du har valt i HTC BlinkFeed.

0 Personer synes dette var nyttigt