Batteri

Fjernelse af batteriet

1. Tag bagdækslet af.
  2. Løft batteriet ud af batterirummet med tommelen eller en finger.

Indsætte batteriet

Vigtigt: Brug kun de originale batterier, der lå i kassen eller udskiftningsbatterier, som vi anbefaler.
  1. Tag bagdækslet af.
  2. Indsæt batteriet (med kobberkontaktfladerne først) i batterirummet.

Oplade batteriet

Før du tænder for og begynder at bruge HTC Incredible S, anbefales det, at du oplader batteriet.
Vigtigt:
  • Batteriet er allerede installeret i HTC Incredible S, når den leveres. Der er indsat en tynd film mellem batteriet og rummet. Du skal fjerne denne film, før du kan oplade batteriet.
  • Du må kun bruge den medfølgende strømadapter og det medfølgende USB-kabel til at oplade batteriet.
  • Fjern ikke batteriet fra HTC Incredible S, mens du oplader det med strøm- eller biladapteren.
  1. Indsæt den lille ende af USB-kablet i USB-stikket.
  2. Indsæt den anden ende af USB-kablet i strømadapteren.
  3. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Bemærk: Som en sikkerhedsforanstaltning ophører batteriet med at oplades, hvis det overophedes.