HTC Incredible S

Frontpanel

Bemærk: Du vil se knapperne START, MENU, TILBAGE og SØG, når du tænder for telefonen. Disse knapper roterer også, når du vender telefonen om på siden, mens du er i et program, der understøtter automatisk skærmrotation. (Funktionen automatisk skærmrotation for skærmknapperne understøttes kun, når du vender telefonen om på venstre side).
  1. Hovedtelefon
  2. Nærhedssensor
  3. Berøringsskærm
  4. START
  5. Mikrofon
  6. MENU
  7. TILBAGE
  8. SØG
  9. Frontkamera
  10. Meddelelses-LED
Vigtigt: Hvis du vil bruuge en skærmprojektor, må du ikke dække eller blokere for nærhedsføleren. Du kan købe den dertil hørende skærmprojektor til HTC Incredible S, som allerede har en lille åbning til føleren.

Toppanel

1. 3,5mm Headset stik
  2. Mikrofon
  3. TÆND/SLUK

Venstre panel

1. LYDSTYRKE OP
  2. LYDSTYRKE NED
  3. USB-stik

Bagpanel

1. 8 megapixel kamera
  2. Dobbelt LED-blitz
  3. Bagdæksel
  4. Højttaler