Nogle nyttige ting at vide besked om

Hvorfor bedes jeg om at logge ind igen på min konto?

Når der er gået et vis tidsinterval (ca. 20 minutter), bliver du igen bedt om at logge ind på din HTC Watch-konto, før du kan fortsætte med at leje eller købe videoer eller få adgang til nogle indstillinger. Det er en sikkerhedsforholdsregel for at kontrollere din identitet og sikre, at du godkender, at det er din konto.

Hvor længe er lejeperioden for en video?

Afhængigt af studiernes vilkår og det land, hvor du hentede videoen, er lejeperioden enten 24 eller 48 timer fra første visning.

Hvis du ikke skal se videoen med det samme, har du op til 30 dage, før lejeperioden udløber.

Hvorfor vil HTC Watch ikke lade mig fjerne en enhed og tilføje en ny?

Fjernelse er tilgængelig en gang hver 120 dage, når du allerede har nået det maksimale antal på fem HTC-enheder på kontoen.

Hvordan fjerner jeg min Watch-konto

1. I programmet Watch trykker du på > Indstillinger > Konto.
  2. Tryk på dit kontonavn.
  3. Tryk på Fjern konto.

Du kan også gå til Indstillinger > Konti og synkronisering for at fjerne din HTC Watch-konto.