Leje eller købe en video

Dine faktureringsoplysninger bliver gemt på din HTC Watch-konto, så du ikke skal indtaste dem hver gang, du lejer eller køber.
  1. Mens du ser synopsis'et til en video, kan du trykke på for at leje eller for at købe videoen.

Og mens du gennemgår videoudvalget, kan du trykke på de respektive knapper til leje eller køb af en video.

2. Hvis det er første gang, du lejer eller køber, skal du trykke på Tilføj et betalingskort og så indtaste dine kreditkortoplysninger og faktureringsadresse.
    Vigtigt: Sørg for, at du bruger et kreditkort, der er registreret i samme område som den, du er knyttet til på din HTC Watch-konto.
  3. Bekræft din leje eller dit køb.
  4. Tryk på Hent.

Du kan gå til biblioteket for at undersøge dine hentninger.