Programmet Watch

På programmet Watch hovedskærm, vil du se det forudindlæste indhold. Når du henter film og TV-shows fra HTC Watch-videobutikken, bliver de også vist på denne skærm.
På startskærmen trykker du på > Watch.
  • Svip the venstre eller højre på skærmen for at gennemgå videoerne, og tryk så på den, du vil se.
  • Tryk på Anbefalet for at se de seneste udgivelser eller TV-shows sæsoner, der er tilgængelige i butikken.
  • Fra hovedskærmen kan du også gå til HTC Watch-videobutikken eller få adgang til dit bibliotek for at administrere dine hentninger.
Tip: Du kan oprette forbindelse til HTC Flyer til et HDTV, som har HDMI, og få gælde af at se den forudindlæste film, dine lejede videoer og købte videoer på den store skærm. Du skal bruge en understøttet MHL-HDMI-adapter og HDMI-kabel (sælges separat) for at oprette forbindelse til HTC Flyer til TV'ets HDMI-port.