Nulstilling af HTC Flyer

Foretag en nulstilling til fabrksindstillinger for at returnere HTC Flyer til den oprindelige tilstand, som da du tændte den for første gang.

Hvis du giver HTC Flyer til en anden, eller HTC Flyer har en vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksstandarder (kaldes også en hard-reset). Nulstilling til fabriksstandarder er et skridt, du bør overveje grundigt. Det sletter alle dine data og tilpassede indstillinger permanent, og det fjerner også eventuelle programmer, du har hentet og installeret. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.

Udføre af en nulstilling til fabriksindstillinger via indstillinger

Den smarteste måde at foretage en nulstilling til fabriksindstillinger er via indstillingerne.

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Lager > Nulstilling af fabriksdata
  3. Tryk på Nulstil Tablet, og tryk så på Slet alting.

Udførelse af en nulstilling til fabriksstandarder med Tablet-knapperne

Hvis du ikke kan tænde for HTC Flyer eller få adgang til Tablet-indstillingerne, kan du stadig udføre en nulstilling til fabriksstandarder ved at bruge knapperne på HTC Flyer.

Vigtigt: Muligheden Hurtig boot under Indstillinger > Strøm må ikke markeres.
  1. Tryk og hold på knappen LYDSTYRKE NED, og tryk så kortvarigt på knappen TÆND/SLUK.
  2. Vent på, at skærmen med de 3 Android-billeder vises, og slip så knappen LYDSTYRKE NED.
  3. Tryk på LYDSTYRKE NED for at vælge FABRIKSINDSTILLINGER, og tryk så på knappen TÆND/SLUK.