Genstart af HTC Flyer

Hvis HTC Flyer kører langsommere end normalt, et program kører ikke korrekt, eller hvis HTC Flyer ikke reagerer, kan du prøve at genstarte HTC Flyer og se, om det hjælper med at løse problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for den igen.
  2. Lås skærmen op.
  3. Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK, og tryk så på Genstart.
  4. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på Genstart.

HTC Flyer reagerer ikke?

Hvis HTC Flyer ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykke på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK i mindst 10 sekunder, og slip så. HTC Flyer genstarter.
Relaterede emner