Softwareopdateringer

Fra tid til anden kommer der softwareopdateringer til HTC Flyer. HTC Flyer kan søge efter og underrette dig, hvis der er en ny opdatering. Så kan du hente og installere softwareopdateringen ved hjælp af Wi-Fi- eller dataforbindelse. Du kan også manuelt undersøge, om der er tilgængelige softwareopdateringer.

Afhængigt af opdateringstypen, kan opdateringen slette alle dine personlige data og tilpassede indstillinger og også fjerne evt. programmer, som du har installeret. Sørg for, at du har sikkerhedskopieret de oplysninger og filer, du vil bevare.

Bemærk: Søgning efter og hentning af softwareopdateringer kan medføre ekstra datagebyrer.

Installation af en opdatering

Sørg for, at HTC Flyer har et lagerkort indsat. Opdateringen hentes til lagerkortet.
  1. Gør et af følgende, når HTC Flyer modtager en softwareopdatering:
    • Hvis skærmen er aktiveret, og du ikke bruger noget program, vises dialogboksen Installer system- softwareopdatering på skærmen. Vælg Installer nu, og tryk på OK.
    • Hvis du ikke ser dialogboksen, skal du søge efter ikonet til opdateringsmeddelelsen i statuslinjen. Når du ser ikonet, skal du åbne meddelelsespanelet og så trykke på opdateringsmeddelelsen.
  2. Vent på at opdateringen hentes, og installer den på HTC Flyer. Når opdateringen er færdig, genstarter HTC Flyer automatisk.

Manuel søgning efter opdateringer

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Om Tablet > Softwareopdateringer > Søg nu.
Relaterede emner