Styring af hukommelse

Kontrollere, hvor meget internt lager, der kan bruges

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Lager. Den tilgængelige hukommelse vises i afsnittet Internt lager.

Kontrollere den tilgængelige lagerplads på kortet

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Lager. Den samlede og tilgængelige lagerkorthukommelse vises i afsnittet SD-kort.

Kontrollere, hvor meget Tablet-lager, der kan bruges

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Lager. Den tilgængelige hukommelse vises i afsnittet Tablet-lager.

Rydning af program-cache og -data

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer > Administrer programmer.
  3. På fanen All trykker du på et program.
  4. På skærmen trykker du på Ryd data og/eller Ryd cache.

Afinstallere tredjepartsprogrammer

Du kan ikke afinstallere programmer, der er forudinstallerede på HTC Flyer.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer > Administrer programmer.
  3. På fanen Hentede trykker du på programmet, du vil afinstallere
  4. Tryk på Fjern.

Flytte programmer til eller fra lagerkortet

Flyt hentede programmer til lagerkortet, hvis det interne lager på HTC Flyer er begrænset. Du kan også flytte programmer, som er på lagerkortet, til tablet´en i modsat tilfælde.
Bemærk: Du kan kun flytte programmer, der ikke er forudinstallerede på HTC Flyer.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer > Administrer programmer.
  3. På fanen Hentede trykker du på programmet, du vil flytte.
  4. Vælg, om du vil flytte programmet til lagerkortet eller til HTC Flyer.

Stop kørsel af programmer med Jobliste

Brug Jobliste til at frigøre hukommelse ved at standse kørende programmer, som du ikke aktuelt bruger.
  1. På startskærmen trykker du på > Jobliste.
  2. I listen Alle programmer trykker du på til højre for programnavnet for at standse det.

Lave mere lagerplads

Frigør nemt noget lagerplads ved at rense program-cachen, flytte eller fjerne programmer og slette gamle mails på én gang.
Vigtigt: Du kan ikke flytte eller fjerne forudinstallerede programmer.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Lager > Opret mere plads.
  3. Følg skærmvejledningen.