Beskytte HTC Flyer med et skærmlåsemønster, pinkode eller adgangskode

Beskytte HTC Flyer med et skærmlåsemønster, pinkode eller adgangskode

Beskyt dine personlige oplysninger, og forhindr andre i at bruge HTC Flyer uden din tilladelse ved at angive en adgangskode for skærmlås, en pinkode og et låsemønster.

Du bliver bedt om din skærmlås, hver gang HTC Flyer tændes, eller når den har været inaktiv i en bestemt tidsperiode.

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Sikkerhed > Konfigurer låseskærm.
  3. Tryk på en af følgende:
    Fra Deaktiver låseskærmen.
    Ikke sikret Deaktiver skærmlåsen, som du tidligere oprettede.
    Mønster Angiv et skærmlåsemønster ifølge vejledningen på skærmen.
    PIN-kode Angiv en numerisk adgangskode på mindst fire cifre.
    Adgangskode Angiv en alfanumerisk adgangskode.
  4. På skærmen Sikkerhed trykker du på Lås Tablet efter, og angiv så tiden for inaktivitet, som du tillader, før skærmen låses.
    Tip: Du kan også rydde Brug synligt mønster på skærmen Synlig adgangskode på skærmen Sikkerhed, hvis du ikke ønsker, at låseskærmens mønster skal vises, når du tegner det på skærmen.

Ændre din skærmlås

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Sikkerhed > Konfigurer låseskærm.
  3. Indtast den aktuelle skærmlås for at bekræfte, at du vil ændre den.
  4. Vælg en anden skærmlåsetype, og indtast så dit nye mønster, din nye pinkode eller adgangskode. Eller tryk på Ikke sikret, hvis du ikke vil bruge en skærmlås.

Har du glemt din adgangskode eller dit skærmlåsemønster?

Hvis du har glemt skærmens låseadgangskode, -pinkode eller mønster, får du op til fem forsøg på at låse HTC Flyer op.

Hvis det ikke lykkes, kan du låse HTC Flyer op ved at indtaste din Google-kontos brugernavn og adgangskode.

1. Indtast skærmens låseadgangskode eller -mønster på oplåsningsskærmen.
  2. Efter det femte forsøg bliver du bedt om at vente i 30 sekunder. Tryk på OK.
  3. Hvis skærmen slukker, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for skærmen igen og då låse den op.
  4. Tryk på knappen Har du glemt din adgangskode? eller Har du glemt mønster?, når den vises..
  5. Indtast dit navn og din adgangskode til Google-kontoen, og tryk på Log ind.