Afbrydelse eller ophævelse af parring med en Bluetooth-enhed

Afbrydelse eller ophævelse af parring med en Bluetooth-enhed

Afbrydelse af en Bluetooth-enhed

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Trådløs og netværk > Bluetooth-indstillinger.
  3. Tryk og hold på den enhed, der skal afbrydes fra i afsnittet Parrede enheder.
  4. Tryk på Afbryd.

Ophævelse af parring fra en Bluetooth-enhed

Du kan få HTC Flyer til at glemme sin parringsforbindelse med en anden Bluetooth-enhed. Det kan medføre, at du skal indtaste eller bekræfte en adgangskode igen, hvis du vil genoprette forbindelsen til den anden enhed.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Trådløs og netværk > Bluetooth-indstillinger.
  3. I afsnittet Parrede enheder trykker du på den parrede enhed for at oprette forbindelse til eller afbryde enheden.
  4. Tryk på , og tryk på Ophæv parring for at ophæve parringen af Bluetooth-enheden.