Oprettelse af forbindelse fra HTC Flyer til internettet via en computer (Internet pass-through)

Oprettelse af forbindelse fra HTC Flyer til internettet via en computer (Internet pass-through)

Hvis du midlertidigt ikke har internetadgang, kan du stadig komme online på HTC Flyer ved at bruge din computers internetforbindelse.

Vigtigt: Før du kan bruge computer som et modem, skal du først installere HTC Sync på computeren.
  1. Sørg for, at computeren har forbindelse til internettet.
    Bemærk: Der er to ting, du skal undersøge omkring computerens internetforbindelse. Et: Du skal måske slukke for din lokale netværksfirewall. To: Hvis computeren opretter forbindelse til internettet via PPP (f.eks. opkald, xDSL eller VPN), vil internet-pass-through kun understøtte TCP-protokollen.
  2. Tilslut HTC Flyer til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  3. På skærmen Vælg en forbindelsestype vælger du Internet pass-through og trykker så på Udført.