INDSTILLINGER & SERVICES
Oprettelse af forbindelse til virtuelt privat netværk (VPN)
INDSTILLINGER & SERVICES

Oprettelse af forbindelse til virtuelt privat netværk (VPN)

Tilføj, konfigurer og administrer virtuelle private netværk (VPN'er), så du kan oprette forbindelse til og få adgang til ressourcer på et sikret lokalt netværk, f.eks. et firmanetværk.

Du bliver måske bedt om at indtaste dine login-oplysninger og installere sikkerhedscertifikater, før du kan oprette forbindelse til firmaets lokale netværk, afhængigt af den type VPN, du bruger på arbejde. Du får disse oplysninger fra netværksadministratoren.

HTC Flyer skal også først oprette en Wi-Fi- eller dataforbindelse, før du kan starte en VPN-forbindelse.

Konfigurere sikkert legitimationsoplysningslager

Hvis din netværksadministrator beder dig hente og installere sikkerhedscertifikater, skal du først konfigurere HTC Flyers lager til sikre legitimationsoplysninger.

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Sikkerhed > Vælg adgangskode.
  3. Indtast en ny adgangskode til legitimationslageret.
  4. Rul ned og bekræft adgangskode, og tryk så på OK.
  5. Tryk på Brug sikre oplysninger.
Så kan du hente og installere de certifikater, der er behov for, for at få adgang til dit lokale netværk. Din netværksadministrator kan fortælle dig om, hvordan du gør det.

Tilføje en VPN-forbindelse

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Trådløs og netværk > VPN-indstillinger > Tilføj VPN, og tryk så på den type VPN, du vil tilføje.
  3. Tryk på VPN-indstillingerne, og konfigurer dem i overensstemmelse med de sikkerhedsdetaljer, du har fået af netværksadministratoren.
  4. Tryk på > Gem.
VPN'et tilføjes så til afsnittet VPN'er under VPN-indstillinger.

Oprette forbindelse til et VPN

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Trådløs og netværk > VPN-indstillinger.
  3. Tryk på det VPN, du vil oprette forbindelse til, i VPN'er-afsnittet.
  4. Når du bedes om det, skal du indtaste dine legitimationsoplysninger og så trykke på Opret forbindelse. Når du får forbindelse vises ikonet for VPN-forbindelse i statuslinjen.
Du kan så åbne webbrowseren for at få adgang til ressourcer, f.eks. intranetsteder på firmanetværket.

Afbryde fra et VPN

1. Åbn meddelelsespanelet, og tryk så på VPN-forbindelse for at vende tilbage til skærmen VP-indstillinger.
  2. Tryk på VPN-forbindelsen for at afbryde fra den.
Når HTC Flyer ikke længere har forbindelse til VPN'et, vises ikonet for afbrudt VPN i statuslinjen.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer