INDSTILLINGER & SERVICES
Dataforbindelse
INDSTILLINGER & SERVICES

Dataforbindelse

Når du tænder for HTC Flyer for første gang, konfigureres den automatisk til bruge din udbyders dataforbindelse (hvis der er indsat et SIM-kort).

Kontrol af den dataforbindelse, du bruger

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Mobilnetværk > Netværksudbydere eller Navne på adgangspunkter.

Tænde/slukke for dataforbindelsen

Hvis du slukker for dataforbindelse, kan det spare batteriets levetid og spare penge på datagebyrer. Hvis du ikke har dataforbindelse tændt, og du heller ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, vil du ikke modtage automatisk opdateringer på dine e-mails, sociale netværkskonti og andre synkroniserede oplysninger.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Trådløst og netværk.
  3. Marker afkrydsningsfeltet Mobile netværk for at tænde for dataforbindelsen. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for at slukke for dataforbindelsen.

Oprette et nyt adgangspunkt

Før du tilføjer endnu en dataforbindelse, skal du have navnet på adgangspunktet og indstillinger (herunder brugernavn og adgangskode, hvis det behøves) fra mobiludbyderen klar.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Mobilnetværk > Navne på adgangspunkter.
  3. På skærmen APN'er trykker du på og så på Nyt APN.
  4. På skærmen Rediger adgangspunkt indtaster du indstillingerne for APN. Tryk på indstillingselementet for APN for at redigere det.
  5. Tryk på , og tryk så på Gem.

Aktivere data-roaming

*Opret forbindelse til din mobiludbyders partnernetværk, og få adgang til datatjenester, når du er uden for mobiludbyderens dækningsområde.

Advarsel: Brug af datatjenester, når du roamer, er dyrt. Undersøg data-roaming-taksterne hos din udbyder, før du bruger data-roaming.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Trådløst og netværk > Mobile netværk, og marker så afkrydsningsfeltet Data-roaming.
Marker afkrydsningsfeltet Lyd ved data-roaming, hvis du vil have, at HTC Flyer skal afspille en lyd, når den opretter forbindelse til et roaming-netværk.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer