Redigering af tekst

Det er nemt at klippe, kopiere og indsætte tekst med tastaturet.
Bemærk: Nogle programmer kan byde på deres egen måde at markere eller kopiere tekst.

Valg af tekst

1. Tryk og hold på et ord.
  2. Træk i start- og slutmarkørerne for at fremhæve den omgivende tekst, som du vil vælge.
Tip: Kopier adressen på en linket webside ved at trykke og holde på linket og så trykke på Kopier linkets webadresse.

Kopiering og indsættelse af tekst

1. Når du har valgt den tekst, du vil kopiere, trykker du på Kopier.

Den valgte tekst kopieres så til udklipsholderen.

2. I tekstindtastningsfeltet (f.eks. mens du indtaster en e-mail) trykker og holder du på det punkt, hvor du vil indsætte teksten.
  3. Tryk på Indsæt.