INDSTILLINGER & SERVICES
Indtastning af ord med forudsigelige tekst
INDSTILLINGER & SERVICES

Indtastning af ord med forudsigelige tekst

Skærmtastaturet har forudsigelig tekst, som hjælper dig med at skrive hurtigt og præcist. Forudsigelig tekstindtastning aktiveres som standard, og ordforslag vises, mens du taster.
Sådan indtastes et ord i forudsigelig tilstand:
  • Hvis du ser det ord, du ønsker, fremhævet med grønt eller orange, kan du blot trykke på mellemrumstangenten for at indsætte ordet i teksten.
  • Hvis du ser det ord, du ønsker, vist blandt forslagene, før du er færdig med at indtaste hele ordet, skal du trykke på ordet for at indsætte det i teksten.
  • Hvis der vises en pil til højre for forslagslisten, skal du trykke på pilen for at se flere forslag.

Indstille andet sprog for tastaturet

Ud over det tastatursprog, du aktuelt bruger, kan du indstille forudsige tekst til at være tosproget. I takt med at du indtaster, får du ordforslag på de to sprog, du har valgt.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Sprog og input > Konfigurer indtastningsmetoder.
  3. Under Berøringsinput trykker du på Indstillinger > Tosproget forudsigelse.
  4. Vælg de sprog, du ønsker.

Tilføje et ord til ordbogen for forudsigelig tekst

HTC Flyer leveres med en liste over ord, som den refererer til ved forudsigelige tekstforslag. Under indtastningen af tekst tilføjes et foreslået ord, som du har trykket på i forslagslisten, automatisk til ordbogen for forudsigelig tekst, hvis det ikke allerede var i ordbogen.

Du kan også tilføje et ord til listen manuelt.

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Sprog og input > Konfigurer indtastningsmetoder.
  3. Under Berøringsinput trykker du på Indstillinger > Personlig ordbog > Rediger personlig ordbog.
  4. Tryk på for at indtaste de ord, der skal tilføjes, og tryk så på OK.

Redigere eller slette et ord i ordbogen for forudsigelig tekst

Du kan redigere eller fjerne ord, som du tidligere tilføjede til ordbogen over forudsigelig tekst.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Sprog og input > Konfigurer indtastningsmetoder.
  3. Under Berøringsinput trykker du på Indstillinger > Personlig ordbog.
  4. Tryk på Rediger personlig ordbog, og gør et af følgende:
    • Rediger et ord ved at trykke på selve ordet.
    • Hvis du vil slette ord i ordbogen, skal du trykke på > Slet. Vælg så de ord, du vil fjerne, og tryk på Slet.

Sikkerhedskopiere den personlige ordbog til lagerkortet

Hvis du har installeret et lagerkort, kan du sikkerhedskopiere de nye ord, som du har tilføjet til ordbogen for forudsigelig tekst.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Sprog og input > Konfigurer indtastningsmetoder.
  3. Under Berøringsinput trykker du på Indstillinger > Personlig ordbog.
  4. Tryk på Synkroniser personlig ordbog > Kopier til lagerkort.
  5. Når du bedes om det, trykker du på OK.

Importere den personlige ordbog fra lagerkortet

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Sprog og input > Konfigurer indtastningsmetoder.
  3. Under Berøringsinput trykker du på Indstillinger > Personlig ordbog.
  4. Tryk på Synkroniser personlig ordbog > Gendan fra lagerkort.
  5. Når du bedes om det, trykker du på OK.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer