Synkronisering af en anden enhed med computeren

Du kan skifte fra en enhed til en anden hvis du har mere end en enhed, du vil synkronisere.
  1. Tilslut en anden enhed til computeren, og konfigurer så HTC Sync for at anerkende den.
  2. Klik på enheden, du vil konfigurere, eller start synkroniseringen. Enhedspanelet åbnes, og du kan særskilt tilpasse din synkroniseringsindstillinger for denne enhed.
Når du vil skifte til en anden enhed, du vil synkronisere, klik på Enheder og derefter på enhedens navn eller billede.