INDSTILLINGER & SERVICES
Installation af et program fra computeren til HTC Flyer
INDSTILLINGER & SERVICES

Installation af et program fra computeren til HTC Flyer

Hvis du har programfiler (*.apk) på computeren, kan du bruge HTC Sync for at installere dem på HTC Flyer. Vi anbefaler på det kraftigste, at du kun installerer programmer, som du stoler på.
Bemærk: Før du starter, skal du sørge for, at HTC Flyer er konfigureret til at tillade, at programmer fra computerens kan installeres på HTC Flyer. Det gør du ved at trykke på på startskærmen, trykke på Indstillinger > Programmer og så markere afkrydsningsfeltet Ukendte kilder.
  1. På enhedspanelet klikker du på Oversigt.
  2. Klik på Programmet er installeret.
  3. Gennemse for at finde programfilen på computeren, og klik på Åbn. Installationsprocessen begynder på HTC Flyer.
  4. Kontroller HTC Flyers skærm for at se, om der er yderligere vejledninger til færdiggørelse af installationen.
  5. Når installationen er færdig, trykker du på Afbryd.
  6. Fjern HTC Flyer på sikker vis, som krævet af computerens operativsystem.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer