Synkronisere HTC Flyer

Kontroller linjen med anslået brug ved siden af knappen Synk. nu for den forventede filstørrelse af nye emner på HTC Flyer, der skal synkroniseres.
  1. Efter valg og tilpasning af kategorierne, du vil synkronisere, klikker du på Synk. nu.
  2. Når synkroniseringen er færdig, trykker du på Afbryd.
  3. Fjern HTC Flyer på sikker vis, som krævet af computerens operativsystem.
Næste gang, du tilslutter HTC Flyer til computeren, begynder synkroniseringen automatisk baseret på dine synkroniseringsindstillinger.