INDSTILLINGER & SERVICES
Konfiguration af synkronisering
INDSTILLINGER & SERVICES

Konfiguration af synkronisering

Du kan vælge den type filer og oplysninger, du vil synkronisere mellem HTC Flyer og computeren.

Valgmuligheder for synkronisering af Musik

Kopier musikspor og sange, du spiller på computeren, til HTC Flyer. Hvis du har oprettet afspilningslister i iTunes eller Windows Media, kan du også synkronisere disse og få glæde af dem, når du er på farten.
Bemærk: Du kan synkronisere lydfiler i disse formater: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. På enhedspanelet klikker du på Musik, og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Musik betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC Flyer.
  2. Vælg Synkroniser musikfiler fra, og klik på Tilføj.
  3. Vælg den mappe, der indeholder dine lydfiler, og klik så på OK.
  4. Vælg Synkroniser musikfiler fra iTunes og Windows Media Player hvis du bruger en af disse softwareprodukter på din computer, og vælg derefter de afspilningslister, du vil synkronisere på HTC Flyer.

Valgmuligheder for synkronisering af Galleri

Du kan automatisk synkronisere billeder og videoer mellem HTC Flyer og en computer.
Bemærk: Du kan synkronisere billeder og videoer i disse formater:
  • Billeder: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videoer: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. På enhedspanelet klikker du på Galleri, og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Galleri betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC Flyer.
  2. Importer automatisk dine kamerabilleder til computeren under synkronisering ved at vælge Kopier enhedens kamerabilleder til computer. Billeder og videoer fra HTC Flyer gemmes i mappen \My Photos\Device Camera Shots på computeren.
  3. Vælg Synkroniser computers billeder og videoer fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg den mappe, der indeholder dine multimediefiler, og klik så på OK. Alle understøttede billed- og videofiler, der føjes til denne mappe, bliver kopieret til HTC Flyer under synkroniseringen.

Valgmuligheder for synkronisering af Kalender

HTC Flyer kan synkronisere aftaler og begivenheder med kalender i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007) eller Windows Kalender.
  1. Klik på Kalender på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Kalender betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC Flyer.
  2. Vælg det program, du vil synkronisere kalenderbegivenheder med.
  3. Vælg hvorfra, du vil starte synkroniseringen af dine kalenderbegivenheder.
  4. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både HTC Flyer og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
Bemærk: Kun kalenderfelter, der understøttes på HTC Flyer synkroniseres.

Valgmuligheder for synkronisering af Kontakter

Synkroniser HTC Flyer-kontakter med din Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007), Outlook Express eller Windows Kontakter.

Hvis du har kontakter, der skal synkroniseres fra dit SIM-kort, skal du først importere dem til HTC Flyers hukommelse.

1. Klik på Kontakter på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Kontakter betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC Flyer.
  2. Vælg det program, du vil synkronisere dine kontakter med.
  3. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både HTC Flyer og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
Bemærk: Kun kontaktfelter, der understøttes på HTC Flyer synkroniseres.

Valgmuligheder for synkronisering af Bogmærker

Synkroniser bogmærker i webbrowseren mellem HTC Flyer og en computer.
Vigtigt: Hvis du bruger Google Chrome eller Firefox internetbrowser og har valgt at synkronisere den med HTC Flyer, skal du sørge for at lukke alle browservinduer, før du begynder synkroniseringen.
  1. Med din favoritbrowser opretter du en favoritmappe kaldet HTC-bogmærker. Sørg for, at du gemmer dine favoritbogmærker i denne mappe, så du kan synkronisere dem med HTC Flyer.
  2. Til HTC Syncs enhedspanel klikker du på Bogmærker og på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Bogmærker betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC Flyer.
  3. Vælg den webbrowser, der gemmer bogmærkerne for at synkronisere dem med HTC Flyer.
Bemærk: Når der findes konfliktende oplysninger på både HTC Flyer og computeren, vil HTC Sync bevare oplysningerne fra computeren.

Valgmuligheder for synkronisering af Dokumenter

Du kan synkronisere filer og dokumenter fra computeren med HTC Flyer. Du kan også synkronisere e-mail-vedhæftninger, som gemmes på HTC Flyer til computeren.
Bemærk:
  • For at åbne et dokument på HTC Flyer skal du bruge et kompatibelt program.
  • Hvis du vil synkronisere e-mail-vedhæftninger gemt på HTC Flyer til computeren, skal du konfigurere en Exchange ActiveSync eller POP3/IMAP-e-mail-konto fra programmet MailHTC Flyer.
  1. Klik på Dokumenter på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Dokumenter betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC Flyer.
  2. Hvis du vil synkronisere e-mail-vedhæftninger, som du har gemt på HTC Flyer, skal du vælge Kopier alle downloadede mail-dokumenter til computeren.
  3. Vælg Synkroniser computerdokumenter fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg en mappe, der indeholder de filer, du vil synkronisere med HTC Flyer, og klik på OK.
E-mail-vedhæftninger gemmes i mappen \Dokumenter\.

Valgmuligheder for synkronisering af Locations

Før du tager på rejse til en anden by eller et andet land, kan du hente de kort, du skal bruge på HTC Sync til computeren og så synkronisere dem med HTC Flyer. Du kan ud over forskellige kort også købe licenser til andre nyttige data, f.eks. kørsels- og gangnavigation, advarsler fra sikkerhedskamera og andet.
  1. På enhedspanelet klikker du på Locations, og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Locations betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC Flyer.
  2. Vælg og hent kort og yderligere kortfunktioner. Find ud af hvordan på Hentning af kort, eller køb af tjenester .
  3. Når du har hentet emner til computeren, kan du se disse emner i indholdslisten for Locations. Du kan så vælge, om du vil synkronisere alle kort og licenser eller bare de emner, du vælger.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer