Lære mere om arbejdsområdet

På Enhedspanel kan du indstille sine synkroniseringsindstillinger, se generelle oplysninger om HTC Flyer, tjekke optaget og tilgængelig plads på hukommelseskortet samt starte synkronisering.
Bemærk: De tilgængelige kategorier og valgmuligheder afhænger af den enhed, du har sluttet til computeren.
  • Du kan klikke på en kategori over emner for at se synkroniseringsvalgmulighederne i højre side af enhedspanelet.

Klik på Oversigt viser grundlæggende softwareoplysninger og forbrug af hukommelseskort og sætter dig i stand til at ændre navnet på HTC Flyer eller installere tredjepartsprogrammer på HTC Flyer.

• Klik på knappen Synk. nu for at starte synkroniseringen af de kategorier og valgmuligheder, du valgte.
  • Linjen med anslået brug ved siden af knappen Synk. nu viser den anslåede plads på hukommelseskortet, der bruges, når der er nye emner, der skal synkroniseres og føjes til HTC Flyer.