Konfiguration af HTC Sync til at anerkende HTC Flyer

1. Tilslut HTC Flyer til computeren med USB-kablet, som lå i kassen.
  2. Når HTC Flyer beder dig om at vælge typen af USB-forbindelse, skal du trykke på HTC Sync og derefter på Udført. Vent på, at HTC Sync anerkender HTC Flyer.
  3. På skærmen for enhedskonfiguration indtaster du et navn på HTC Flyer.
  4. Klik på Gem. Enhedspanel åbnes.
Tip: Hvis du på et senere tidspunkt vil ændrer navnet for HTC Flyer, klik på Oversigt > Enhedskonfiguration.