Installere HTC Sync

Bemærk:
  • HTC Sync kræver USB 2.0 på computeren for at kunne oprette forbindelse og synkronisere med HTC Flyer.
  • Du skal først lukke alle programmer og midlertidigt afslutte dit antivirusprogram, før du begynder at installere HTC Sync for at få en problemfri installation.
Gør et af følgende:
  • Marker og kopier installationsprogrammet til HTC Sync fra hukommelseskortet (hvis det er der), og installer det på computeren.
  • Hent HTC Sync-softwaren til HTC Flyer fra vores supportwebsted (www.htc.com/support/), og installer det på computeren.