Arbejde med dokumenter

Skal du lige finjustere en rapport, mens du er på farten? Brug Polaris Office til nemt at se og redigere Microsoft Office Word (.doc og .docx), Microsoft Office Excel (.xls og .xlsx), Microsoft Office PowerPoint (.ppt, .pps og .pptx) og rene tekst- (.txt)-filer.

Vise et dokument

1. På startskærmen trykker du på > Polaris Office.
  2. På hovedskærmen for Polaris Office trykker du på den fil, du vil åbne.
  3. Glid op og ned for at panorere eller gennemgå siderne.
  4. Hvis du vil zoome ind eller ud, skal du sprede eller klemme tommel- og pegefinger over siden.
  5. Tryk på for at se valgmulighederne for lagring eller udskrivning af filen og andet.

Oprette et nyt dokument

1. På startskærmen trykker du på > Polaris Office.
  2. Tryk på > Ny.
  3. Vælg den filtype, du vil oprette.
  4. Begynd at indtaste tekst.
  5. Når du er færdig, trykker du på > Gem som for at gemme det nye dokument.

Redigere et dokument

1. På startskærmen trykker du på > Polaris Office.
  2. På hovedskærmen for Polaris Office trykker du på den fil, du vil redigere.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis din fil er en Microsoft Office Word, en Microsoft Office PowerPoint eller et rent tekstdokument, skal du trykke på Rediger.
    • Hvis din fil er et Microsoft Office Excel-dokument, skal du trykke på en celle og så begynde at indtaste ændringer i tekstfeltet. Vælg et andet regneark, tryk på en af fanerne nederst på skærmen.
  4. Når du er færdig med dine ændringer, skal du trykke på og så trykke enten på Gem eller Gem som.