Læsning af nyheds-feeds

Lad være med at ikke at kende til gårsdagens nyheder. Brug programmer Nyheder til at abonnere på nyheds-feeds, der dækker breaking news, sport, de bedste blogs og andet. Du kan også få opdateringer baseret på bestemte søgeord.

Abonnere på nyhedskanaler

Vigtigt: Du skal være logget ind på en Google-konto, før du bruger programmet Nyheder.
  1. På startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. Tryk på titelområdet i Nyheder for at åbne en valgmenu over nyheds-feeds.
  3. Tryk på Abonnementer > Tilføj feeds.
  4. Gør et af følgende:
    • Tryk på en kategori, f.eks. Blogs eller Underholdning for at vælge mellem populære nyheds-feeds.

• Tryk på Søg efter flere for at søge efter et bestemt søgeord eller feed-URL.

5. Når du har valgt den kanal eller se kanaler, som du vil abonnere på, trykker du på Tilføj.
Tip: Tryk på for manuelt at opdatere nyhedshistorier på dine kanaler.

Tilføje et søgeord

Find nemt historier af interesse for dig ved at indtaste et søgeord.
  1. På startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. Tryk på titelområdet i Nyheder for at åbne en valgmenu over nyheds-feeds.
  3. Tryk på Mine emner > Søgeord > Tilføj søgeord.
  4. Indtast søgeordet, og tryk så på Tilføj. Dit nye søgeord vises på skærmen Søgeord.
  5. Tryk på søgeordet for at vise de historier, der indeholder det søgeord.

Læse en historie

1. På startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. På skærmen Alle emner trykker du på en historie, som du vil læse.
  3. Mens du læser en historie, kan du:
    • Marker historien med en stjerne som en favorit.
    • Tryk på Læs fuld artikel for at gå til den webside, hvor historien er udgivet.
    • Tryk på for at dele et link til en historie fra de tilgængelige valgmuligheder.

Ændre opdateringsplan og indholdsindstillinger

1. Når du står i programmet Nyheder, > Indstillinger.
  2. Tryk på en af følgende:
    Konti og synkronisering Administrer synkroniseringsvalg og generelle Nyheder-indstillinger.
    Opdater ved åbning Opdater indholdet af de kanaler, du abonnerer på, hver gang du åbner programmer Nyheder.
    Opdater plan Vælg et tidsinterval til søgning efter opdateringer.
    Nyhedsindhold Vælg, hvordan du som standard læser nyheder: som en oversigt eller som en fuld websideartikel.
    Mobilvisning Hvis du har valgt at se nyhederne som en websideartikel, skal du vælge at vise websideartikler optimeret til mobilvisning.

Om Nyheder-widget'en

Brug Nyheder-widget'en til at læse stykker af historier, som du har abonneret på direkte på startskærmen.