KOMMUNIKATION
Administration af meddelelsessamtaler
KOMMUNIKATION

Administration af meddelelsessamtaler

Beskytte en meddelelse fra at blive slettet

Du kan låse en meddelelse, så den ikke slettes, selv ikke hvis du sletter de andre meddelelser i samtalen.

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på den meddelelse, du vil låse.
  3. Tryk på Låst meddelelse i valgmenuen. Der vises et låseikon i højre side af meddelelsen.

Kopiere en tekstmeddelelse til dit SIM-kort

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på meddelelsen, og tryk så på Kopier til SIM-kort. Der vises et SIM-kortikon i højre side af meddelelsen.

Slette én meddelelse

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på den meddelelse, du vil slette.
  3. Hvis meddelelsen er lukket, skal du trykke på Lås meddelelse op i valgmenuen, og tryk og hold så på meddelelsen for at vise valgmenuen igen.
  4. Tryk på Slet meddelelse i valgmenuen.
  5. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på OK.

Slette flere meddelelser i en samtale

  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på , og tryk så på Slet meddelelser.
  3. Tryk på Slet tråd eller Slet efter udvalg.
    Tip: Du kan også trykke på Slet efter telefonnummer, hvis kontakten brugte flere telefonnumre under samtalen, og du vil slette de meddelelse, der er sendt fra et bestemt nummer.
  4. Hvis du valgte Slet efter udvalg, skal du vælge de meddelelser, du vil slette og så trykke på Slet.

Slette en samtale

  1. Gør et af følgende:
    • På skærmen Alle meddelelser trykker og holder du på en kontaktperson (eller et telefonnummer), hvis meddelelser du vil slette, og trykker så på Slet.
    • Mens du leder efter udvekslingen af meddelelser i en samtale, skal du trykke på og så trykke på Slet meddelelser.

      Eventuelle låste meddelelser i samtaletråden bliver ikke slettet, medmindre du markerer afkrydsningsfeltet Slet låste meddelelser.

  2. Når du bedes om at bekræfte, skal du trykke på OK for at slette hele tråden.

Slette flere samtaler

  1. På skærmen Alle meddelelser trykker du på og så Slet tråde.
  2. Vælg den samtaletråd, du vil slette.
  3. Tryk på Slet. Eventuelle låste meddelelser slettes ikke.
 
Personer synes dette var nyttigt
Vælg et emne fra rullemenuen:
395
dk
28
*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer
Mange tak!
RELATEREDE ARTIKLER