KOMMUNIKATION
Kontaktgrupper
KOMMUNIKATION

Kontaktgrupper

Tildel kontakter til grupper, så du nemt kan kommunikere med en hel gruppe. Du kan også synkronisere grupper på HTC Flyer med grupper på din Google-konto, som du får adgang til via din computers webbrowser.

Oprette en gruppe

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Grupper trykker du på Tilføj, og indtast så et navn på gruppen.
  3. Tryk på , vælg de kontakter, du vil tilføje til gruppen, og tryk så på Gem.
    Tip: Hvis din kontaktpersonliste er lang, kan du bruge søgelinjen til hurtigt at søge efter kontaktpersoner eller trykke på for at skjule skærmtastaturet og rulle gennem listen.
  4. Tryk på for at vælge et billede til gruppen.
  5. Tryk på Gem.

Redigere en kontaktgruppe

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk og hold på gruppen på fanen Gruppe, og tryk så på Rediger gruppe.
  3. Du kan:
    • Tryk på gruppenavnet for at ændre navnet. Du kan kun ændre navnet på grupper, som du har oprettet.
    • Tryk på ikonet til venstre for gruppenavnet for at ændre eller fjerne gruppebilledet.
    • Tilføj kontakter til gruppen ved at trykke på , vælg de kontakter, du vil tilføje, og tryk så på Gem.
    • Fjern en kontaktperson fra gruppen ved at trykke på til højre for kontaktpersonens navn.
  4. Tryk på Gem.

Afsendelse af en e-mail til en gruppe

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Grupper trykker du på den gruppe, du vil sende e-mailen til.
  3. Gå til fanen Gruppehandling, og tryk så på Send gruppemail.

Omarrangere dine kontaktpersongruppe

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Grupper trykker du på > Omarranger grupper.
  3. Tryk og hold på i slutningen af den gruppe, du vil fjerne. Når rækken fremhæves, skal du trække den til den nye placering.
  4. Tryk på Gem.

Omarrangere medlemmer af en kontaktpersongruppe

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Grupper trykker du på gruppen for at se dens medlemmer.
  3. Tryk på > Omarranger gruppemedlemmer.
  4. Tryk og hold på for enden af den kontaktpersons navn, du vil flytte. Når rækken fremhæves, skal du trække den til den nye placering.
  5. Tryk på Gem.

Slette grupper

Bemærk: Du kan kun slette grupper, som du har oprettet.
  1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Grupper kan du:
    • Trykke og holde på en gruppe, som du vil slette, og så trykke på Slet gruppe.
    • Tryk på > Slet grupper for at vælge flere kontaktgrupper, der skal fjernes.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer