Fletning af kontaktoplysninger

Hvis du har de samme kontakter på HTC Flyer, Google-kontoen og sociale netværkskonti, f.eks. Facebook og Twitter, vil HTC Flyer forsøge at kombinere dem automatisk eller lade dige afgøre, hvilke kontakter, der skal kombineres. Kombination af de samme kontakter undgår dubletangivelser i din kontaktliste.

Acceptere matchede kontaktpersonerforslag

Når HTC Flyerfinder kontakter, som kan flettes, kan du se ikonet for i meddelelsesområdet på statuslinjen.

1. Åbn meddelelsespanelet, og tryk så på Forslag til matchede kontakter. Du ser en liste over foreslåede kontakter, der kan flettes.
  2. Hvis du vil flette, skal du trykke på .
  3. Tryk på OK.
Bemærk: Hvis du ikke vil flette nogen kontakter, skal du trykke på Annuller alle.

Vise en liste over alle dine linkede kontakter

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle trykker du på > Linkede kontakter. Vinduet Alle linkede kontakter åbnes, og der kan du undersøge kontotyper og flettede oplysninger.
  3. Du kan vælge at bryde linket til en kontotype eller genoptage linket.
  4. Når du er færdig, trykker du på OK.

Manuel fletning af kontaktpersonoplysninger

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk på navnet på kontakten på fanen Alle (ikke ikonet eller billedet), du vil linke.
  3. Tryk på eller (hvis der er foreslåede links).
  4. På skærmen kan du:
    • Under Foreslå links trykker du på for at linke kontaktpersonen til en konto.
    • Under Tilføj kontakt trykker du på en af mulighederne for at linke til en anden kontakt.

Bryde linket

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk på navnet på kontakten på fanen Alle (ikke ikonet eller billedet), hvis kontaktoplysningslink, du vil afbryde.
  3. Tryk på .
  4. I afsnittet Linkede kontakter trykker du på ved siden af den kontotype, du vil afbryde linket til.