Din kontaktpersonliste

Programmet Personer viser alle kontakter, der er gemt i HTC Flyer og fra de onlinekonti, som du er logget ind på. Når du åbner Personer, når du lige har logget på en ny konto, bliver du bedt om at tilføje kontakter fra den konto til din kontaktliste.

Din kontaktpersonliste viser også kontaktpersoner, gemt på SIM-kortet (sædvanligvis markeret med SIM-kortsikonet ).

Du kan:
  • Åbn din profil, og rediger dine egne kontaktoplysninger.
  • Oprette, redigere eller finde kontaktpersonoplysninger.
  • Se statusopdateringer fra venner på dine sociale netværkskonti, f.eks. Facebook og Twitter.
  • Tryk på navnet på kontakten for at åbne skærmen med oplysninger om den kontakten.
  • Se et meddelelsesikon, f.eks. , når en kontakt har sendt dig nye meddelelser eller når det er kontaktens fødselsdag.
  • Se, hvem der er online, i Google Talk. Ikoner for onlinestatus vises, hvis du har logget ind på Google Talk på HTC Flyer. F.eks. betyder at kontaktpersonen er tilgængelig for chat.

Filtrere din kontaktliste

Du kan vælge kun at vise kontakter af en bestemt kontotype (f.eks. Google-kontakter eller Facebook-kontakter).
  1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle kan du:
    • Trykke på titelområdet for Personer for at åbne en valgmenu for dine onlinekonti og så trykke på den konto, hvis kontakter, du vil vise.
    • Tryk på > Vis, og vælg så de typer kontakter, som du vil vise i kontaktlisten.

Du kan også vælge, hvordan du vil vise og sortere dine kontaktpersoner.