Om programmet Personer

I programmet Personer kan du se de kontakter, du har oprettet på HTC Flyer samt kontakter fra Google-kontoen, sociale netværk, f.eks. Facebook og Twitter og din Exchange ActiveSync-arbejdskonto, hvis du er logget ind på disse konti. Bortset fra deres kontaktdetaljer kan du også se deres statusopdateringer, fødselsdagspåmindelser og andre oplysninger.

Du kan også se og styre kommunikationer, som du har haft med kontakter, f.eks. din udveksling af e-mail-meddelelser.

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk på en af følgende faner:

Alle

Viser alle kontakter, der er oprettet på HTC Flyer, dine onlinekonti og andet.

Grupper

Giver dig mulighed for at tildele kontakter til grupper, så du nemt kan kommunikere med en hel gruppe.