Søgning efter dine venner med Google Latitude (tilgængeligt efter land)

Søgning efter dine venner med Google Latitude (tilgængeligt efter land)

Google Latitude-brugerplaceringstjenesten sætter dig og dine venner i stand til at dele placeringer og statusmeddelelser med hinanden. Det sætter dig også i stand til at få kørselsvejledning til dine venners placeringer, sende dine placeringsdetaljer via e-mail og andet.

Din placering deles ikke automatisk. Du skal tilmelde dig Latitude og så invitere dine venner til at se din placering eller acceptere deres invitationer. Kun venner, der har udtrykkeligt inviteret eller accepteret, kan se din placering.

Åbne og tilmelde til Latitude

1. På startskærmen trykker du på > Kort.
  2. Tryk på > Vær med i Latitude, når du ser på et kort. Panelet Latitude vises.
  3. Tryk på en ven for at se hans eller hendes delte placering i Google Maps.
Tip: Du kan også åbne Latitude, når du trykker på > Latitude.