Arbejde med Exchange ActiveSync-e-mail

Du kan læse, besvare, sende og administrere din arbejds-e-mail på samme nemme måde, som med en POP3/IMAP-konto. Du kan derudover også bruge nogle kraftige Exchange-funktioner.

Markering af en e-mail

• Mens du kigger i indbakken, skal du trykke på det hvide flagikon , der vises til højre for en e-mail-meddelelse. Ikonet bliver rødt , når du har sat flag ved e-mailen.
  • Mens du læser en e-mail, kan du også trykke på flagikonet i e-mailen.

Indstille status for Ikke til stede

1. Skift til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Tryk på > Ikke til stede.
  3. Tryk på feltet under Jeg er i øjeblikket, og vælg så Ikke til stede.
  4. Angiv datoer og tidspunkter for den periode, hvor du ikke vil være til stede.
  5. Indtast den automatisk svarmeddelelse.
  6. Tryk på Gem.

Afsende en mødeindkaldelse

1. Skift til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Tryk på > Ny mødeindkaldelse.
  3. Indtast mødedetaljerne.
  4. Tryk på Send.