Tweeting i Friend Stream

Tryk på titelområdet i Friend Stream, og tryks å på Twitter.
Tryk på en persons navn for at undersøge profildetaljer og alle hans eller hendes tweets.
Hvis du har linket kontaktpersonen i Personer, skal du trykke på billedet eller ikonet for at åbne en menu, hvor hurtigt kan vælge, hvordan du vil kommunikere med kontaktpersonen.
Tryk og hold på et tweet for at åbne en valgmenu for at svare, sende en direkte meddelelse, gen-tweet'e og andet.
Vis alle tweets fra personer, du følger, og tweets, som du har posteret.
Vis alle tweets, der nævner dit brugernavn med konventionen ​“‍@[dit brugernavn]”.
Vis alle private/direkte meddelelser, som du har modtaget eller sendt.
Vis tweets, du har markeret som favoritter.

Afsende et tweet

1. På fanen Alle tweets trykker du på Nyt tweet.
  2. Indtast dit tweet.
  3. Tilføj et billede eller en placering til dit tweet.
    • Tryk på Vedhæft for at postere et billede fra Galleri eller Kamera til dit standard værtswebsted og tilføje linket til billedet til dit tweet.
    • Vælg, om du vil geo-tagge eller inkludere din aktuelle placering i dit tweet.
  4. Tryk på Poster.

Afsende en direkte meddelelse

Du kan kun sende en direkte meddelelse til en person, som følger dig.
  1. På en af de andre faner trykker du på > Ny meddelelse.
  2. Tryk på tekstfeltet øverst på skærmen, og indtast navnet. I takt med at du indtaster tegn, vil navnene på Twitter-brugere, der matcher de tegn, du indtaster, blive vist. Tryk på navnet, når du ser det.
  3. Indtast din meddelelse, og tryk så på Poster.
Du kan også sende en direkte meddelelse, når du trykker og holder på et tweet fra den person, du vil sende den direkte meddelelse til, og så trykke på Send direkte meddelelse i valgmenuen.