Twitter for HTC Sense

Når du er logget ind på Twitter for HTC Sense, kan du:

• Se dine Twitter-kontakter og deres seneste tweets i Personer.
  • Send tweets, og se på dine venners tweets i Friend Stream.
Bemærk: Hvis du har programmet Twitter (forudinstalleret eller hentet fra Android Market), vil det, at du logger ind på Twitter for HTC Sense ikke logge dig ind på programmet Twitter og omvendt. Disse to deler ikke de samme loginoplysninger. Hvis du vil bruge den samme Twitter-konto til begge, skal du logge ind på begge med de samme loginoplysninger.