Styring af dine onlinekonti

Styring af dine onlinekonti

Ændring af de generelle synkroniseringsindstillinger

  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Konti og synkronisering.
  3. Marker eller ryd følgende:
    Baggrundsdata Hvis du har markeret dette, kan programmer sende og modtage onlinekontooplysninger, selv om du ikke bruger dem i øjeblikket.
    Automatisk synkronisering Hvis du har markeret dette, kan programmer bruge den synkroniseringsplan, der er defineret under kontoindstillingerne. Hvis der ikke er en markering, skal du synkronisere konti manuelt.

Manuel synkronisering af en konto

  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Konti og synkronisering.
  3. Tryk på den konto, du vil synkronisere.
  4. Tryk på Synkroniser nu.

Ændring af kontoindstillinger

Du kan ændre indstillinger som synkroniseringsfrekvens og de typer oplysninger, der synkroniseres, de meddelelser, du modtager, og den måde, kontooplysninger vises.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Konti og synkronisering.
  3. Tryk på den konto, du vil redigere.
  4. Tryk på den type oplysninger, du vil synkronisere, eller vælg et emne for at redigere dettes indstillinger.

Fjernelse af en konto

Du kan fjerne en konto for at slette den og alle de oplysninger, der er knyttet til den, fra HTC Flyer, f.eks. e-mail, kontakter eller indstillinger. Fjernelse af en konto sletter ikke oplysninger fra selve onlinetjenesten.
Bemærk: Det er vigtigt, at du ikke sletter din primære Google-konto. Hvis du vælger at gøre det, bliver du måske bedt om at konfigurere en ny sikkerhedskopieringskonto.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Konti og synkronisering.
  3. Tryk på den konto, du vil fjerne.
  4. Tryk på Fjern konto, og bekræft så, at du vil fjerne kontoen.
Relaterede emner
0 Personer synes dette var nyttigt