Om onlinekonti

HTC Flyer kan synkronisere med populære sociale onlinenetværks- og e-mail-konti.

De oplysninger, du kan få, omfatter:

• Gmail, Exchange ActiveSync og andre POP3/IMAP-e-mail.
  • Google og Exchange ActiveSync-kontakter samt dine venners kontaktoplysninger i Facebook og deres Twitter-profiler.
  • Kalenderbegivenheder fra dine Google konti, fra Exchange ActiveSync og fra din Facebook konto.
  • Statusopdateringer og links, der deles mellem dine venner og dig på sociale netværk som Facebook og Twitter.
  • Overførsler af billeder til Flickr og Facebook.
Bemærk: Du kan konfigurere din Exchange ActiveSync og POP3/IMAP-e-mail-konti på HTC Flyer enten i programmet Mail eller i indstillingerne for Konti og synkronisering.