Gennemgang af musikken i biblioteket

1. Tryk på på programmet Musik's afspilningsskærm eller i listen Afspilles nu for at gå til biblioteket. I biblioteket organiseres din musik efter kategorier, f.eks. Kunstnere og Album. Vælg en kategori ved at trykke på en af fanerne nederst på skærmen.
  2. Tryk på en sang i en kategori for at afspille den. Listen Afspilles nu opdateres med sanglisten fra den valgte kategori.
Bemærk: Du kan tilføje, fjerne eller omorganisere fanerne i biblioteket.

Opdatere albumomslag

1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. I Afspillerpanelet trykker du på > Opdater albumkunst.
  3. Vælg, om du vil opdatere alle albumomslag eller kun den aktuelle sang på Afspillerpanelet .