Lytte til musik

Du kan nyde at lytte til sange og musik på HTC Flyer med programmet Musik.

Vigtigt: Du skal først kopiere musikfiler til HTC Flyer for at bruge programmet Musik for at afspille musik.
  1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Før fingeren over albumomslaget for at gå til næste eller forrige musiknummer.
  3. Tryk på skærmikonerne til at kontrollere musikafspilningen, vælge en sang, der skal spilles, og andet.
    Tænd/sluk for blandingsfunktionen. (Blanding er deaktiveret, når knappen er grå).
    Gennemgå gentagelsestilstandene: gentag alle sange, gentag aktuel sang og gentag ikke.
    Tryk og træk fingeren over statuslinje for at spring til en anden del af sangen.
    Skift mellem at vise listen Afspilles nu og Afspillerpanelet. Du kan omorganisere sange i listen Afspilles nu.
  4. Tryk på > Lydforbedring for at få glæde af din musik med SRS.
    Tip: Eller, hvis du bruger et trådført hovedsæt, kan du også vælge fra forskellige forudindstillede equalizer-indstillinger. (SRS og equalizer er ikke muligt ikke, når du bruger et Bluetooth-stereohovedsæt).

Afspilning af musik fra låseskærmen

Når du lytter til musik, og skærmen slukker, skal du trykke på TÆND/SLUK for at tænde for skærmen igen og kontrollere musikafspilningen direkte på låseskærmen.
Hvis du ikke kan se afspilningsfunktionerne på låseskærmen, skal du svippe finger fra venstre mod højre på feltet på skærmen.
Tip: Du kan også midlertidigt standse musikafspilningen fra meddelelsespanelet.

Gennemgå og afspille musik i liggende visning

Vend HTC Flyer til venstre for at skifte til liggende visning. I liggende visning kan du se biblioteket og afspilningsskærmen eller listen Afspilles nu ved siden af hinanden, hvilket gør det nemmere for dig at gennemgå og afspille musikken på samme tid.
Hvis du har mange album, kan du bladre til venstre eller højre over skærmen for hurtigt at skimme dem.

Om Musik-widget'en

Du kan bruge Musik-widget'en til at afspille musik lige på startskærmen.