Visning af billeder på dine sociale netværk

I programmet Galleri kan du se, hvad du og dine venner har overført til dine sociale netværk.

Vise billeder på Facebook

Du skal være logget ind på din Facebook-konto for at se billeder i Facebook.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på titelområdet i Galleri, og tryk så på Facebook.
  3. Tryk på dit kontonavn eller din vens konto i listen for at se billederne på kontoen.
Du kan se billeder i dine onlinealbum på samme måde, som du ser på billeder i Galleri.

Vise billeder på Flickr

Du skal være logget ind på din Flickr-konto for at se billeder i Flickr.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på titelområdet i Galleri, og tryk så på Flickr. Du bliver måske bedt om at give tilladelse til programmet, så det kan oprette forbindelse til Flickr-webstedet. Hvis det sker, skal du give tilladelsen til at få adgang til din Flickr-konto.
  3. Tryk på dit kontonavn eller din vens konto i listen for at se billederne på kontoen.
Du kan se billeder i dine onlinealbum på samme måde, som du ser på billeder i Galleri.

Kommentarer til billeder på dine sociale netværk

Tilføj kommentarer til dine og dine venners overførte billeder.

1. Gør et af følgende:
    • Du kan trykke og holde på et billede, mens du gennemgår onlinealbum, og så trykke på Tilføj kommentar.
    • Når du ser på et billede på hele skærmen, kan du trykke et sted på skærmen og så trykke på .
  2. Tryk på det felt, hvor der står ​“‍Skriv en kommentar”.
  3. Indtast din tekst, og tryk så på Kommentar.