PROGRAMMER & FUNKTIONER
Deling af dine billeder og videoer på nettet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Deling af dine billeder og videoer på nettet

Ved hjælp af programmet Galleri kan du dele billeder og videoer på dine sociale netværk. Og du kan postere videoer på YouTube.
Bemærk: Du kan også bruge programmet Kamera eller Videooptager til at dele et billede eller en video, lige efter du har optaget det/den.

Dele billeder eller videoer på Facebook

Vigtigt: Du skal være logget ind på din konto for at kunne overføre billeder eller videoer.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Facebook for HTC Sense.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Indtast en anden billedtekst til hvert billede eller hver video.
  6. Hvis du vil mærke venner på dine billeder, skal du trykke på Tryk for at tilføje tag. Du kan derefter trykke på den del, hvor dine ven er, og så vælge, hvem du vil sætte tag ved i listen. Gentag dette trin for at fortsætte med at sætte tags ved venner.
  7. Glid til venstre for at gå til næste billede eller video.
  8. Tryk på Overfør, og vælg det album, der skal overføres til, og angiv indstillinger for personlige oplysninger for de overførte billeder eller videoer.
  9. Tryk på Udført.

Dele billeder og videoer på Flickr

Vigtigt: Du skal være logget ind på din Flickr-konto for at kunne overføre billeder eller videoer.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Flickr.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Indtast en anden titel på og beskrivelse af hvert billede eller video. Du kan også mærke venner på dine billeder. Tryk på Tryk for at tilføje tag, og tryk så på den del, hvor din ven er. Vælg dem, som du vil sætte tag på i den liste, der vises.
  6. Glid til venstre for at gå til næste billede eller video.
  7. Tryk på Overfør.
  8. Vælg det album, der skal overføres til, og angiv indstillinger for personlige oplysninger for de overførte billeder eller videoer.
  9. Tryk på Udført.

Dele billeder på Picasa

Vigtigt: Du skal være logget ind på en Google-konto for at kunne overføre billeder til Picasa-fotoorganisationstjenesten.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder det billede, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Picasa.
  4. Vælg de billeder, du vil dele, og tryk derefter på Næste.
  5. Indtast en billedtekst til de billeder, du overfører.
  6. Vælg det onlinealbum, hvor du vil overføre billederne til, eller tryk på for at oprette et nyt.
  7. Tryk på Overfør.

Dele videoer på YouTube

Du kan dele dine videoer ved at overføre dem til YouTube.

1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på YouTube.
  4. Vælg de videoer, du vil dele, og tryk derefter på Næste. Log ind på din YouTube- eller Google-konti, hvis du bedes om det.
  5. Indtast en titel på de videoer, du overfører.
  6. Tryk på Flere detaljer, indtast de oplysninger, du bedes om, f.eks. beskrivelse og mærker, og vælg en indstilling for beskyttelse af personlige oplysninger.
  7. Tryk på Overfør.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer