Se en video

Mens du browser et album, kan du trykke på en video for at afspille den.
  • Brug skærmfunktionerne til at afspille eller pause videoen.
  • Tryk på eller for at spole tilbage eller fremad i videoen.
  • Få en bedre lydoplevelse ved at trykke på for at tænde for SRS. (ikke tilgængeligt, når du bruger etBluetooth-hovedsæt).
  • Hvis du har tilsluttet et trådført eller Bluetooth-hovedsæt, skal du trykke på to gange for at skifte til HTC 5.1 surround.
  • Tryk på for at skifte mellem fuld skærm eller bedste tilpasning.