PROGRAMMER & FUNKTIONER
Visning af billeder
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Visning af billeder

Når du har valgt et album, kan du gennemgå dine billeder og videoer.
Glid fingeren op eller ned for at rulle gennem miniaturerne. Tryk på et billede eller en video for at se den/det på hele skærmen.

Zoome ind eller ud på et billede

Der er to måder, du kan zoome ind eller ud på et billede:

• Tryk to gange hurtigt på skærmen for at zoome ind, og tryk så to gange hurtigt på skærmen igen for at zoome ud.
  • Tryk på skærmen med tommelfingeren og pegefingeren og spred derefter dine fingre for at zoome ind. Klem fingrene sammen for at zoome ud.

Vise billeder som et diasshow

Vis billederne i et album som et diasshow.
  1. Vælg et album, hvis billeder du vil se som et diasshow.
  2. Tryk på .
    Tip:
    • Tryk på skærmen for at vise afspilningsfunktionerne.
    • Tryk på for at indstille diasshowpræferencer, når afspilningsfunktionerne vises.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer