PROGRAMMER & FUNKTIONER
Åbne et album
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Åbne et album

1. På startskærmen trykker du på > Galleri. Dine billeder og videoer organiseres efter album, så de er nemmere at se.
  2. Tryk på en albumminiature for at se alle billeder eller videoer, der er gemt i denne mappe.
    Bemærk: Hvis du har indsat et lagerkort i HTC Flyer, vises billeder og videoer på lagerkortet også.

Skjule et album

Hvis du ikke vil vise nogle billedalbum i Galleri, kan du skjule dem.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på > Vis/skjul album.
  3. Ophæv markering af de album, du vil skjule, og tryk så på Gem.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer