Efter optagelse

Efter optagelse

Når du har optaget et billede eller en video, vil gennemgangsskærmen vise billedet eller startbilledet af den video, du lige har optaget. Tryk på skærmknapperne for at vælge det, som du så vil gøre.
Returner til skærmen Kamerasøger.
Slet billedet eller videoen
Send billedet eller videoen til computeren eller en anden enhed med Bluetooth, send den via e-mail, eller vælg et socialt netværk, som du vil overføre den/det til.
Vælg, hvordan du vil bruge billedet, f.eks. til brug som baggrund
Se videoen.
0 Personer synes dette var nyttigt