PROGRAMMER & FUNKTIONER
Tage et billede
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Tage et billede

1. På startskærmen trykker du på > Kamera.
  2. Før du tager billedet, kan du først zoome ind eller ud på motivet.
  3. Vælg opløsningen og andre kameraindstillinger, som du vil bruge.
  4. Vælg en effekt, som du vil bruge på billedet.
  5. Peg kameraet, og fokuser på motivet.

Hvis du tager et billede af en grupper personer, vil kameraet automatisk anerkende ansigter og justere fokus. Du kan se kasser om personernes ansigter.

Tip: Sørg for, at afkrydsningsfelterne Automatisk fokus og Ansigtsregistrering er markeret under kameraindstillingerne.
  6. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .
  7. Vælg det, du vil gøre med billedet, når du har taget det.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer