Brug af Snapbooth

Hav det sjovt, når du tager nærbilleder af dig selv eller med dine nærmeste med Snapbooth. Vælg fra virtuelle linser, eller tilføj effekter for at gøre øjeblikke mindeværdige. Du kan også vælge at tage et sammensat billede med fire forskellige billeder.

Tage et billede tæt på

1. På startskærmen trykker du på > Snapbooth.
  2. Vælg, hvordan du vil tage dit billede.

I tilstanden Et billede tager frontkameraet ét billede.

I tilstanden Fire billeder tager frontkameraet fire billeder og kombinerer dem til ét billede.

3. Vælg en effekt, som du vil bruge på billedet.
  4. Hold HTC Flyer i stående eller liggende retning med begge hænder, og juster eller flyt det, så du er i midten i søgervinduet.
  5. Når du er klar til at tage billedet, skal du se på frontkameraets linse og trykke på .
    Tip: Snapbooth tæller ned, før det tager et billede. Hvis du vil annullere billedet, skal du trykke på .

Når du har taget billedet, kan du vælge at dele det eller bare slette det, hvis du vil tage et billede til.

Dit billede vises så som en miniature på skærmen. Tryk på miniaturen for at se den på hele skærmen eller redigere den.

Bemærk: Du kan bruge Galleri til at se de billeder, du har taget. Gå til albummet Snapbooth i Galleri for at se dem.

Vise eller redigere et foto i fuld skærm

• Mens du ser på et billede på hele skærmen, kan du føre fingeren til venstre eller højre over skærmen for at gennemgå de andre billeder, du har taget.
  • Du kan også zoome ind eller ud på et billede.
  • Tryk et sted på skærmen, og vælg, om du vil dele billedet, redigere eller tilføje effekter til det, tage et nyt billede eller se flere muligheder.