Noteringstilstand

Skift til Noteringstilstand for at tage et snapshot af din aktuelle skærm.
Bemærk: Tilstanden Notering understøttes ikke, når du:
  • Bruger et program, hvor du frit kan tegne med Tablet-pennen.
  • Afspiller en video eller et diasshow i Galleri.
  • Læser, afspiller eller ser materiale med ophavsret.
  1. Åbner et program, som du vil optage som et billede.
  2. Tryk på > Tag et skærmbillede.
  3. Brug Tablet-penne til at markere, tegne eller skrive på den optagne skærm.

Efter notering

Når du er færdig med at lave dine noteringer på en programskærm, skal du trykke på skærmen med fingeren for at vise valgmulighederne for Notering-tilstand.
Tryk på Gem for automatisk at indsætte dine noteringer på en side i Noter. Du kan også se dine noteringer i Galleri.