Gennemgang af en note

1. På startskærmen trykker du på > Noter.
  2. Åbn en notesbog, og tryk så på en noteminiature.
  3. Mens du er i noten, kan du:
    • Glide fingeren op eller ned på skærmen for at rulle på siden.
    • Tryk på en filvedhæftning for at åbne den i et relevant program.
    • Tryk på for at se eller ændre den linkede begivenhed i Kalenderbegivenheder. Eller, hvis du ikke har linket noten endnu, trykke for at vælge en kalenderbegivenhed.

Afspille en lydoptagelse i Noter

Når du har optaget et møde, kan du lytte til lydklippet for at gennem nøglepunkter. Hvis du tog noter under lydoptagelsen, tilføjes 'tidsmarkeringer' (små farvede noder i lydlinjen) for at fastsætte dine noter inden for lydoptagelsens tidsramme.
  1. Åbn en note, hvor du har et optaget stemmeklip.
  2. Tryk på for at afspille lydoptagelsen.
  3. Tryk på eller for at gå til næste eller forrige tidsmarkering. Når du flytter fra en tidsmarkering til en anden, ser du en noteminiature, der viser en hurtigt eksempel på det, du noterede under optagelsen.
Tip: Du kan også trykke på bestemt indhold på noten for at springe til dens tidsmarkering og høre den lyd, du optog på det tidspunkt.

Dele en note

Du kan sende dine noter via e-mail eller Bluetooth eller dele dem med venner på dine sociale netværk.
  1. På startskærmen trykker du på > Noter.
  2. Åbn en notesbog, og tryk så på noten for at dele den.
  3. Tryk på > Del note.
  4. Vælg, hvordan du vil dele din note.
Bemærk:
  • Noter konverteres automatisk og sendes som billeder ved de fleste delingsmuligheder.
  • Du kan udskrive noter, når HTC Flyer er tilsluttet en printer over Wi-Fi.