PROGRAMMER & FUNKTIONER
Om Noter
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Om Noter

Har du set noget inspirerende for nylig? Skriv det ned i Noter, og gør det nemt at huske dine ideer, spørgsmål og alt andet. Du kan også skrive, optage lyd, vedhæfte billeder og dokumenter og også klip af dine foretrukne websider. Hvis du tager noter under et møde, kan du nemt linke dem til mødebegivenheden gemt i Kalenderbegivenheder.
Tip: Opret og log ind på din Evernote-konto fra HTC Flyer, hvis du vil sikkerhedskopiere dine noter til Evernote's sikrede onlineserver. Detaljer findes på www.evernote.com/about/learn_more.

Oprette en notesbog

1. På startskærmen trykker du på > Noter.

Første gang du åbner programmet, kan du tage en hurtig gennemgang og konfigurere Evernote-kontoen. Hvis du vælger at springe over, kan du senere logge ind på Evernote under indstillingerne til Konti og synkronisering.

2. Tryk på titelområdet i Noter for at åbne en valgmenu og så trykke på Ny notesbog.
  3. Indtast en titel på en notesbog.
  4. Vælg en notesbogstype.
    • Tryk på Lokal notesbog for kun at gemme denne notesbog på HTC Flyer.
    • Tryk på Synkroniseret notesbog for at synkronisere dine noter med Evernote-kontoen.
  5. Tryk på Opret.
Hvis du vil åbne eller skifte til en anden notesbog, skal du bare trykke på titelområdet i Noter igen og så på notesbogens navn.

Synkronisere noter

Du kan vælge, om du automatisk eller manuelt vil synkronisere dine noter mellem HTC Flyer og Evernote-kontoen på nettet.
Bemærk: Du skal logge ind på Evernote-kontoen fra HTC Flyer for at starte synkronisering af noter.
  1. På startskærmen trykker du på > Noter.
  2. Synkroniser noter manuelt ved at trykke på og så trykke på Synkroniser.
  3. Indstil Noter til automatisk at opdatere ved at trykke på på skærmen Alle noter og så trykke på Indstillinger > Konti og synkroniseringer.
  4. Tryk på Evernote-kontoen, og tilpas dine synkroniseringsindstillinger.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer