PROGRAMMER & FUNKTIONER
Fremhævelse og tegning i penintegrerede programmer
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Fremhævelse og tegning i penintegrerede programmer

Åbn et dokument eller billede i et penintegreret program, og fremhæv nemt ord, eller tegn over det.

Fremhæve tekst

1. Åbn en af følgende:
    • Et Word-dokument i Polaris Office
    • Et PDF-dokument i PDF Viewer
  2. Se efter den tekst, du vil fremhæve.
  3. Tryk og hold på Tablet-pennens FREMHÆVER-knap, og fremhæv så det udtryk eller den sætning. Slip ikke knappen FREMHÆVER, før du er færdig.
    Bemærk: Tilgængelige pentyper afhænger af det program, du bruger.
  4. Skift fremhævelsesfarve ved at trykke på den fremhævede tekst med fingeren, og vælg så en farve fra valgmenuen.
Tip: Fjern fremhævelsen ved at trykke på den fremhævede tekst med fingeren, og tryk så på > Ophæv fremhævelse.

Tegning over tekst

1. Åbn en af følgende:
    • Et Word-dokument i Polaris Office
    • Et PDF-dokument i PDF Viewer
  2. Gå til den del, hvor du vil placere din underskrift eller tegne over teksten.
  3. Brug Tablet-penne til at underskrive eller tegne.
    Bemærk: Tilgængelige pentyper afhænger af det program, du bruger.

Tegne over et billede

1. Tryk på et album på skærmen Album i programmet Galleri.
  2. Tryk på et billede for at vise det i fuld skærm.
  3. Brug Tablet-pennen til at tegne over billedet.
  4. Tryk på for at anvende ændringerne.
    Der vises et penikon på billedminiaturen for at angive, at du har retoucheret billedet.
    Tip: Dine pennestrøg gemmes som et andet lag over billedet, så du kan fjerne dem på et hvilket som helst tidspunkt. Slet pennestrøg ved at åbne Galleri og så se billedet på hele skærmen. Brug Tablet-pennen som viskelæder, eller tryk på i paletten med penmuligheder for at fjerne alle pennestrøgene.
Du kan sende billedet flettet med din egen kunst via e-mail eller Bluetooth eller dele dem med venner på dine sociale netværk.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer